Contacteer ons
Kenny

Telefoonnummer : +86-13580461643

WhatsApp : 8613580461643

lopende band
  • Modellen
  • Modellen
  • Modellen
  • Modellen
  • Modellen

Om diverse eisen van onze klanten te ontmoeten, bieden wij vier verschillende kwaliteitsniveaus met verschillende tarifering aan.

 

De Echte Delen van ISUZU

 

100% uit Japan ISUZU Company met het ISUZU-pakket wordt ingevoerd dat. Het heeft de hoogste kwaliteit en de redelijke prijs.

 

 

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED

 

 

 

Beste de Waardedelen van ISUZU

 

Het is ISUZU-het 2de merk van het Bedrijf. Zijn kwaliteit is dicht aan de Echte Delen van ISUZU en de meesten van hen worden geproduceerd door ISUZU samenwerkten fabrieken in China. De kwaliteit van BVP is betrouwbaar voor verkoop en gebruik, maar zijn prijs is enkel over 50% van de echte delen.

5.jpg

Qinglingsmerk

 

Wordt ook genoemd „China ISUZU“, het bezeten door QingLing Motors Company die de gemeenschappelijke onderneming van het Bedrijf van Japan ISUZU in China is. Het Qingling-Merk is een betrouwbaar die merk voor ISUZU-vrachtwagen in China wordt gericht.

 

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED

 

 

Aftermarket kwaliteit

 

Gemaakt in China, wordt zijn structuur ontworpen strikt volgens de Echte Delen en de kwaliteit wordt goed gecontroleerd door Bosket Industrial Limited. De prijs is het concurrerendst en het heeft klaar markt in meer dan 100 landen in de wereld!

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED

 

 

OEM

tubiao.jpg

 

OEM / ODM

Aangezien wij fabrieken hebben ons bij het delenproductie en onderzoek concentreren, wordt uw OEM vereiste ingestemd met.

Onze OEM producten hebben wenselijke kwaliteit maar met de concurrerendste prijs!

U kunt ons het delenaantal enkel verzenden, dan kunnen wij de productie volgens uw vereisten schikken.

 

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED

R & D

Zoals voor de producten, concentreren wij ons altijd op zijn kwaliteit.

Wij kunnen onze eigen producten zoals de koppelingsschijf, de koppelingsplaat, de luchtfilters en oliefilters voor allerlei ISUZU-Vrachtwagens ontwikkelen.

En wij houden altijd grote hoeveelheid in voorraad.

Welkom u aan ons pakhuis komen hun kwaliteit controleren.

 

BOSKET INDUSTRIAL LIMITED