Contacteer ons
Kenny

Telefoonnummer : +86-13580461643

WhatsApp : 8613580461643

Profiel QC

 

Bosket Industrial Limited verstrek zowel echte delen als OEM Vervangingsdelen.

Eerst aanhangend het „klant, kwaliteits eerst“ principe, maken wij de volgende voorwaarden het:

 

1. Het kwaliteitsniveau en een andere productinformatie zouden nauwkeurig en nauwkeurig moeten zijn. Wij hebben verplichting om onze klanten mee te delen dat de onderzochte producten echte delen of vervangingsdelen zijn. En dan worden verstrekt zullen de overeenkomstige kwaliteitsniveauproducten.

 

2. Als een verkeerd punt wegens onze eigen fout werd geleverd, keuren wij de uitwisseling of de terugbetaling goed onvoorwaardelijk, en dragen de bijbehorende logistieke kosten.

 

3. Als de lading wegens de fout van logistiekbedrijf beschadigd was, zouden wij onmiddellijk het logistiekbedrijf contacteren en zouden een eis uitvoeren. De opvolgende koppelt terug en de aanbeveling in de kortste tijd worden verstrekt. (Het klant-Specifieke logistiekbedrijf is in dit geval geen waaier)

 

4. Als het verkeerde punt wegens de verkeerde informatie van klanten werd geleverd, keuren wij uitwisseling of geen terugbetaling goed.

 

5. speciale termijnen voor Echte Delen & Vervangingsdelen

(1) voor Echte Delen:

Als er kwaliteitsproblemen waren, moeten de klanten ons informeren in 3 dagen en Verslag verstrekken van de Massaschatting dat door echte delenfabrikant wordt uitgebracht.

 

(2) voor Vervangingsdelen:

Wij bieden de garantie altijd van twee maand na verzending (sommige speciale producten hebben verschillende uiterste termijnen) maar dat aan de verkeerde levering of de beschadigde goederen worden veroorzaakt door een derde partij of de klanten zelf. De professionele de naverkoopdienst en technische ondersteuning zullen daarna worden gevolgd.

 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door:
 • BOSKET INDUSTRIAL LIMITED
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door: