Contacteer ons
Kenny

Telefoonnummer : +86-13580461643

WhatsApp : +8613580461643

Samen, vechten tegen covid-19.

March 20, 2020

Beste partners:

Zoals we allen weten, hebben covid-19 onze wereld in meer of mindere mate beïnvloed. De situatie in China wordt beter, maar andere landen worden slechter. Gebaseerd bij onze anti-virus ervaring en de analyse van de huidige economische situatie in China, hebben wij de volgende suggesties:

 

DEEL: Preventie van covid-19

1. De washanden vaak en vermijden schuddend handen.

2. Het is noodzakelijk om een masker te dragen. Het masker kan druppeltjes van de besmette persoon zich te verspreiden in de lucht verhinderen, en gezonde mensen verhinderen virus te absorberen. Wanneer naar het ziekenhuis ga, moet u N95 of chirurgische maskers dragen; maar in het dagelijkse leven, kunnen wij beschikbare medische maskers enkel dragen.

3. Desinfecteer uw huis en bureau elke dag (maar houd in mening om desinfectiematerialen te gebruiken behoorlijk, anders kan het brand veroorzaken).

4. Vermijd gaand naar overvolle plaats of toetredende partijen.

5. Enkel voel vrij om me te laten weten of om het even welke behoefte van maskers of andere anti-epidemische materialen. Als zij aan uw landen kunnen worden geleverd met succes (hang over uw douanebeleid) af, zullen wij ons beste proberen om hen voor u te verstrekken.

DEEL TWEE: Samenwerking voor zaken:

1. Als verwerkende centrum in de wereld, heeft China normale productie hervat. Wij zullen u blijven verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de beste diensten.

2. Volgens ons marketing onderzoek, tijdens keer covid-19, verhoogt de vraag naar delen van bedrijfsvoertuigen (zoals ISUZU, HINO) wegens de stijgende behoefte aan commercieel vervoer.

3. wegens het tekort aan grondstoffen en arbeid, kan de prijs van sommige producten stijgen, en de levertijd kan ook worden uitgebreid. Wij stellen voor dat u orde volgens uw behoeften in verscheidene maanden kunt vooraf plannen. Bijvoorbeeld, als u aankoopplan eerder voor de kous van 2 maanden maakte, nu kunt u 3-4 maanden overwegen. Dan kunnen wij uw orde sneller schikken.

4. De situatie van covid-19 kan de invoerbeleid van uw land beïnvloeden. Wij adviseren gedeeltelijke verzending voor uw orde. Bijvoorbeeld, wanneer uw orde klaar 60-70% is, is het beter om hen eerst te leveren. De andere delen kunnen op volgende verzending worden geleverd. Op deze wijze, kunt u de goederen zo spoedig mogelijk ontvangen en verkopen.

5. Gelieve te betalen concentratie aan het beleid van de de invoerdouane van uw land tijdens deze speciale periode. Als er om het even welke beleidsverandering is, te informeren gelieve zo spoedig mogelijk ons.

 

Hoop de bovengenoemde suggesties u zullen helpen. Tijdens deze periode, hebben wij dichtere mededeling en samenwerking nodig, die ons allebei samen sterker zullen maken.

Wens u alle beste.

laatste bedrijfsnieuws over Samen, vechten tegen covid-19.  0

laatste bedrijfsnieuws over Samen, vechten tegen covid-19.  1

laatste bedrijfsnieuws over Samen, vechten tegen covid-19.  2